The Lekker Company

LEKKER IN EEN POTJE

De Lekker deodorant is een crème met heerlijke geur of neutraal op basis van zuiveringszout, biologische kokosolie en sheaboter.

100% plantaardig en natuurlijke ingrediënten en niet op dieren getest. Laat geen vlekken achter. Geschikt voor veganisten en vegetariërs

LEKKER DEODORANTS

THE LEKKER COMPANY

“The Lekker Company” begon in 2014 als “lekkerineenpotje” (vrij vertaald ‘lekker in een pot’) als Pinterest-hobby met 100 glazen potjes aan de keukentafel in Utrecht. De oprichtster, Dewi heeft alles gemaakt, van scrubs tot lippenbalsems, body butters en deodorant. Ze had een missie om iedereen te laten weten wat ze op hun huid aanbrachten.

Alle deodorants zijn veganistisch en duurzaam ontworpen met recyclebare kartonnen verpakkingen. De gebruikte zuivere, natuurlijke ingrediënten zijn duidelijk aangegeven op de verpakking, waardoor het voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is. Sindsdien hebben ze hun naam veranderd in ‘The lekker Company’ om het internationaal vriendelijker te maken voor mensen die geen Nederlands spreken.

Tegenwoordig wordt de deodorant nog steeds gemaakt volgens het originele recept, maar op een veel grotere schaal en is de deodorant in heel Europa verkrijgbaar, waaronder nu dus ook in onze webshop!

Terwijl ze groeien, hopen ze duidelijk te maken dat je geen chemicaliën nodig hebt om lekker te ruiken!

Oprichtster van The Lekker Company, Dewi van de Waeter

THE LEKKER FOUNDATION

Met de groei van het bedrijf wilden ze iets terugdoen, daarom hebben ze sinds 1 januari 2021 “Stichting The Lekker” opgericht!

Halfjaarlijks (vanaf 1 januari 2021) wordt 1% van hun omzet gedoneerd aan een goed doel of non-profitorganisatie die de planeet ten goede komt, dieren of mensen op een duurzame manier helpt. Op deze manier groeit hun impact met ons mee als ze groeien.

Eerste partner : Less Plastic.

Less Plastic is een in het VK gevestigde familie die plasticvervuiling bestrijdt. 100% van hun inkomsten financiert de wereldwijde impact met non-profit projecten die zij steunen.

Ze inspireren individuen, bedrijven en gemeenschappen over de hele wereld om plastic afval te verminderen; door middel van onderwijs, modellering, het delen van strategieën en beste praktijken en het creëren van nieuwe sociale normen om plastic voor eenmalig gebruik te elimineren.

Ze zijn een klein, efficiënt, resultaatgericht team met een passie om mensen bewust te maken van de plastic crisis in de oceaan en laten zien hoe we allemaal praktische maatregelen kunnen nemen om verdere plasticvervuiling te voorkomen door ons plasticgebruik drastisch te verminderen.

Wanneer je de Lekker deodorant van januari tot juni 2021 koopt, steun je automatisch hun doel. Wil je echter een grotere bijdrage doneren, dan kan dat rechtstreeks via hun website lessplastic.org.