Relaxound

Zwitscherbox

De Zwitscherbox is een vogelhuisje met een bewegingssensor dat natuurlijke geluiden laat horen zodra je in de buurt komt. Dit zorgt voor een moment van rust en ontspanning.

Of het nu thuis of op kantoor is, geplaatst of tegen de muur, de Zwitscherbox bezorgt je onverwacht een rustgevend moment.

ZWITSCHERBOX

Een duurzaam huisje vol vogelgeluiden

BIRDYBOX

De biologisch afbreekbare versie van de Zwitscherbox

RELAXEREND

Deze Relaxscent Geurstokjes van etherische olie zijn zacht van geur en ruiken heerlijk. Afhankelijk van je keuze heeft de geur een ontspannende of juist opkwikkend effect.

Elk pakje heeft 10 verschillende geuren: 5 ontspannende geuren (arrival-rood) en 5 energieke geuren (departure-blauw).

1% VOOR DE PLANEET

“Om de omgeving positief te veranderen met donaties van bedrijven.”

In 2002 hebben de twee eigenaren van het kledingbedrijf Patagonia de internationale organisatie opgericht en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan het behoud van het milieu. Het netwerk werkt nu samen met bijna 4.000 gecontroleerde non-profitorganisaties voor milieubescherming over de hele wereld. Meer dan 1.600 bedrijven doen al mee aan de campagne, waaronder de producent van Zwitscherbox. Lees meer op : www.onepercentfortheplanet.com.

Met elke aankoop help je dus de wereld te verbeteren – want zelfs kleine handelingen maken een groot verschil.

In Duitsland helpt de producent de vereniging Bergwaldprojekt, die zich inzet voor het behoud en de verzorging van het bos. Een ander deel van hun donaties gaat naar Sadhana Forest – een ecologisch project om de grondwaterreservoirs in India aan te vullen.