Kinto

Kinto

Kinto is een Japans merk dat streeft naar een balans tussen gebruiksvriendelijkheid en esthetiek. De elegantie van hun ontwerpen past op natuurlijke wijze in de leefruimte en geeft kleur aan het dagelijks leven.

Bij Bløv volgen we de meest populaire items, maar op bestelling kan je alles uit het Kinto gamma bekomen.

De Unimug

Losse thee drinken was nooit zo stijlvol en makkelijk.

BOTTLIT COLLECTIE

Bottle it, store it, display it

Ontworpen in de vorm van flessen, voegt BOTTLIT een aangenaam accent toe aan je interieur. De flessen liggen prettig in de hand en de inhoud komt er gemakkelijk uit door de fles te kantelen. Gekleurd door de inhoud binnenin, brengen het mooie glas en de ronde organische vorm elegantie aan uw keuken en tafel.

Bottlit

Bottle it, store it, display it.

KINTO – BPA vrije productie

KINTO streeft naar voortdurende integratie van initiatieven voor verantwoord en duurzaam ondernemen in al hun activiteiten. Hieronder staan
enkele initiatieven waaraan ze reeds hebben gewerkt en dingen waar ze naartoe werken.

Verantwoordelijke productie
Al de Kinto producten zijn gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen die veilig te gebruiken en BPA-vrij zijn. Zij werken enkel samen met zorgvuldig doorgelichte fabrieken in Japan en daarbuiten. die zich willen aansluiten bij de hoge productie kwaliteitsnormen – en waarden van KINTO.

Omarming van diversiteit
De teamleden vertegenwoordigen meerdere nationaliteiten, leeftijd, geslacht en seksuele geaardheid met academische en professionele achtergronden. Kinto creeërt een werkomgeving waar ieders creativiteit en ervaringen worden gewaardeerd, en waar gelijke kansen en behandeling aan iedereen wordt geboden.

CO2-neutraal verzenden
Indien beschikbaar doen we mee aan onze het koolstofneutrale programma van vervoerders ter ondersteuning van emissiereductie om de klimaatimpact van het verzenden van pakketten te verminderen.

Geen plastic meer bij het verzenden
Alle verpakkingsmaterialen in ons magazijn en distributiecentrum zijn omgeschakeld van plastic naar papier.

Digitalisering -papierloos
Kinto gebruikt en bemoedigt het gebruik van digitale documenten voor catalogi die normaal worden gedrukt voor beurzen en verkoop vertegenwoordigers.