Home

Welkom bij BLØV

De webshop BLØV is er gekomen omdat we naast het Belgische theelabel Yummitea – opgericht in 2015 – graag meer wilden doen om onze planeet te beschermen. BLØV staat voor “For our BeLOVed planet” en biedt gerecycleerde, ecologische en waar mogelijk biologische items aan die toch geraffineerd zijn, sfeer maar ook gezelligheid uitstralen en gebruiksgemak in het dagelijkse leven kunnen brengen.

Onze drijfveer is kunnen genieten van familie en vrienden en je gezond te kunnen voelen met aangename en natuurlijke producten om je heen.

Naast onze online webshop, runnen wij ook een vzw, Izindlovu, een Belgisch fonds dat zich inzet voor het behoud van de Afrikaanse olifant, die met uitsterven bedreigd is. Wij steunen enkel locale projecten waarmee wij persoonlijk contact hebben.

YUMMITEA

Belgisch theelabel voor een goed gevoel

Biologische thee edited

Thee in builtjes is, naast de smaak, ook van kwaliteit absoluut niet te vergelijken met losse thee.

Met het design breken we met de klassieke uitstraling die thee heeft en proberen we mansen happy te maken.

Een lekkere thee, waar mogelijk ook biologisch, die bovendien een goed gevoel kan geven is in deze tijden meer dan welkom.

BLØV

Webshop voor duurzame producten

giftset edited

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzaam en ecologisch produceren. Met onze webshop bieden we jullie aan om samen met ons de wereld van stijlvolle, duurzame producten te ontdekken.

Onze drijfveer is kunnen genieten van het leven met naaste familie en vrienden en zich gezond voelen met aangename en natuurlijke producten om je heen.

IZINDLOVU

Fonds ter bescherming van de olifant

HelenBenJabulani lr edited

70% van alle olifanten zijn verdwenen in een periode van 40 jaar. Het WWF schat dat elk jaar ongeveer 20.000 Afrikaanse olifanten gedood worden voor hun ivoor, conflicten met de mens of droogte – dat is een gemiddelde van 55 per dag. Als we zo doorgaan zullen er binnen 40 jaar geen olifanten meer zijn.

Wij steunen enkel lokale projecten waarmee we persoonlijk contact hebben. 100% van de opbrengst van de verkoop van onze producten gaat naar deze projecten.

Ontdek ons assortiment met duurzame producten